zaterdag 22 november 2014

Jeugdzorg, waarheidsvinding en 'pedofielen'

Op internet zijn er velen die zich druk maken om de 'waarheidsvinding' in jeugdzorgzaken. Het schijnt echter de afgelopen 5 jaar schering en inslag te zijn om elkaar maar uit te maken voor 'pedofiel' of 'kindermisbruiker' dan wel erger.

Ook schrijver dezes kan daar over meepraten: in 2008 probeerde men mij als zodanig met een fake verhaal onderuit te halen.  Men had heel wat uit de kast getrokken: 'onderzoeksjournalist' Alberto Stegeman, de directeur van de MO groep J.D. Sprokkereef en daarna 2 advocaten van BJZ- Haaglanden die alles ingezet hebben om mij mijn artsentitel te ontnemen. Gezien het feit dat er niets is, is alles met niets afgelopen, zelfs geen aanklacht. Het 'meisje van Stegeman' is nimmer gevonden, duidelijk toch: het was fake tegen fake. Wel mocht ik heel wat dwangsommen wegens de laster incasseren. Een en ander is na te lezen, met de bewijsstukken, in mijn 'Nico Mul's link' hoofdstuk 10.

Tot op de dag van vandaag blijven er personen als  Micha Kat ('klokkenluider on-line'), Martin Vrijland en Yvonne van H. (meervoudig veroordeeld tot gevangenisstraf wegens lasteren: mensen beschuldigen van pedofilie/kindermisbruik) doorgaan met mensen vals beschuldigen. Treurig is echter dat iemand als Martin Vrijland (pseudoniem) weigert om in gesprek te gaan en aantijgingen van iemand als  Yvonne van H. serieus neemt en op last daarvan anderen weer voor pedofiel uitmaakt op zijn blogs.  

Als men dan Martin opbelt op 21-11-2014 om uitleg te geven en hem te waarschuwen voor Yvonne van H, volgt het neerleggen van de telefoon. Vervolgens word ik opgebeld door Martin en de huid vol gescholden met dreigementen omdat ik het nummer van Martin (06-30801383) had doorgegeven.  (Ik vond het nummer ooit gewoon op internet.)  Martin weigert aantoonbaar zaken die pertinent onjuist zijn te corrigeren. Juist hij die het altijd over 'waarheidsvinding' heeft! Hierbij past hij in de rij van YvH die allerlei dingen knipt en verdraait en vooral met fake-verhalen komt  en Micha Kat die een duim heeft zo groot als op zijn minst de Euromast: de enige onzinnige verdachtmaking na de andere.  (Ik zou 'bekend zijn in pedo-netwerken', zei Micha Kat laatst in een video!) Treurig is ook dat Micha en Martin elkaar aan het bestrijden zijn, zie deze video. Het was zoveel anders bij Take2myra. In plaats van krachten te bundelen worden de krachten verspild aan het bestrijden van elkaar.  Juist een goed gesprek zou kunnen helpen om eens het niveau van FaceBook en personen als YvH te ontstijgen.

Ik neem het hierbij op voor anderen die door een door mij altijd als integer beschouwde schrijver als Martin Vrijland gewoonweg als pedofiel worden uitgemaakt en geen verweer krijgen. Ook Martin wordt door Yvonne van H. ('pedo-jaagster') beschuldigd van pedofilie dan wel als pedofiel beschouwd, maar dát heeft hij waarschijnlijk zelf niet eens in de gaten. Sterker nog, Martin weigert ieder normaal gesprek….. Moet nu alles via aangiften en kort-gedingen? TREURIG!
Ik weet dat Martin boos zal worden op dit artikel (en) omdat ik zijn telefoonnummer openbaar vermeld, maar als je weigert in gesprek te gaan Martin, dan moet het maar zo: slachtoffers van u  moeten zich kunnen verweren en een opening tot gesprek moet er zijn!

BJZ lacht zich rot: ouder-ondersteuners die elkaar in de haren zitten op internet…. En BJZ kan rustig waarschuwen voor alle ouder-ondersteuners… zoals men ook collectief waarschuwde voor mij….
Terzijde: ik heb het, in tegenstelling tot de verwachting en bedoelingen van jeugdzorg, nog nooit zo druk gehad met ouders ondersteunen als de afgelopen 5 jaar…. En  BJZ zich maar afvragen waarom ouders steeds mondiger worden….

Voor  de eerlijkheid hier mijn nummers: 0857-851342 of 0633109214, dan kan Martin Vrijland in het kader van zijn 'waarheidsvinding' eens in gesprek gaan.
Overigens: Ik ben, vanaf geboorte al, stapelgek op mijn inmiddels volwassen dochter, ik ben haar VADER en dat zal ik blijven  ook.... ik houd van haar met hart en ziel! Maakt me dit nu pedofiel, of is iedere ouder automatisch pedo?

Nico Mul

Ceterum censeo BJZ esse delendam (naar Cato Maior)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten